Vyřežu z kovů svařím vybrousím

Vyrábíte či prodáváte věcičky vhodné pro historický šerm? Zde je vaše místo!

Vyřežu z kovů svařím vybrousím

Příspěvekod esef » ned 31. kvě 2009 23:31:19

Rád pracuju se železem a kevšemu vlastním šikovnou mašinku která umí krájet kov jako máslo takže při procházení stránek o historických zbraních mne napadlo nabídnout své služby vám fandům historie. Více si můžete přečíst na mích stránkách v oddělení Plazma art a kouknete do galerie co tak asi de udělat.

http://www.kovodesign.cz

Řezat se dají veškeré vodivé materiály. Maximální rozměr plechu je 1600x3100mm a co se týče tloušťky jsem momentálně limitován el.přípojkou ovšem myslím, že 12mm vás nijak neomezí. Po vyřešení problému s elektrikou to jde až na 25mm.Co se týče cen, ty se liší podle tlouštky materiálu, počtu otvorů, rozměru a složitosti výsledného tvaru .Pokud chcete znát konkrétní cenu tak mi pošlete nějaký váš návrh tvaru v jakékoli formě (fotka,ruční nákres, výkres,vektor, font pokud se jedna o nápis nebo hliněnou tabulku) s aspoň základními rozměry, což je šířka x výška na info@kovodesign.cz a já vám rád odpovím.
Přílohy
Detail řezu-4mm.jpg
Detail řezu-4mm.jpg (16.76 KiB) Zobrazeno 433 krát
konzolka s lucernou.JPG
konzolka s lucernou.JPG (65.25 KiB) Zobrazeno 431 krát
esef

Re: Vyřežu z kovů svařím vybrousím

Příspěvekod Mahy » pon 01. čer 2009 17:29:18

Loki píše:Ok, to je dobré, ale tady není bazar ani obchod, sem se lidé chodí bavit přímo o šermu či té a oné době, popřípadně shánějí radu.

No nicméně to sem patří- já např. jsem rád, že je tu nadšenec co je ochoten udělat něco dle mého přání. Pokud třeba potřebuješ partyzánu, sponton, halapartnu, sekyru či třeba jen přesky pak tady máš možnost si to nechat vypálit. Udělal bych tu sekci obchod nabídka poptávka a bylo by.
Mahy

Images: 0

Re: Vyřežu z kovů svařím vybrousím

Příspěvekod Supík » pon 01. čer 2009 22:21:03

Promazal jsem malinko toto vlákno a přesunul ho do nově vytvořené sekce "výrobci / obchodníci" kam takováto nabídka určitě patří. :D Určitě si nějakého zájemce najde. :)
Supík
Administrátor

Images: 1969

Zpět na Výrobci / obchodníci