info:
drát 1,5 až 1,8 pozink (nerezne pouze černá)
drát je točený a štípaný ručně.
vnitřní průměr kroužku 8mm
Jakub z Písku píše:Za kolik děláš rukavice( prstový) z drátu 1,6/8mm ??
Aselhaz píše:Zdravím šermíři a šermířky či jen bláznivé nosiče zbrojí pro radost. Dost mě baví vyrábět kroužkové zbroje. Tak se vám nabízím s tím že pro vás nějakou udělám za rozumný peníz a celkem rychle. Většinou mi trvá jednu udělat tak týden až deset dní. Cena podle velikosti a spec. přáníe-mail: nuridius@seznam.cz jo a taky dělám rukavice, jen na kuklu si zatím netroufnu
info:
drát 1,5 až 1,8 pozink (nerezne pouze černá)
drát je točený a štípaný ručně.
vnitřní průměr kroužku 8mm
Supík píše:Jakub z Písku píše:Za kolik děláš rukavice( prstový) z drátu 1,6/8mm ??
Tedy pane Jakube ja myslel, že si budete štrikovat zbroj sám
Aselhaz píše:tak když se třeba podíváš na Fantasyobchod tak to co já mám za 700 tam je za 1300nepříjde mi že bych byl předraženej
Mahy píše:No co se týče mě tak já jsem kroužky vybaven v míře dostatečné, ale někteří mladí od nás by mohli pokoupit. Jak píšu- košile se dá sehnat za 3500,- kukla s nápletem na ramena za 1000,- atd. pokud jsi ochoten jít na takovéto ceny pak jim dám echo a uvidí se.
ale zase na rovinu- já bych se s tím za ty peníze nedělal![]()
Mahy píše:Dobrá poptám se. Nemáš někde fotku svojí práce? A odkud jsi jestli se mohu zeptat.
Aselhaz píše:tak když se třeba podíváš na Fantasyobchod tak to co já mám za 700 tam je za 1300nepříjde mi že bych byl předraženej
Pike píše:Jestli Tě to opravdu baví, nechceš se naučit dělat nýtované? To je výrobní sektor, který má budoucnost, zavírané kroužky jsou už dost out.
Mahy píše:http://www.curiavitkov.cz/valka23.html
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků