Hledá se admin

Náměty / Oznámení / pravidla /

Hledá se admin

Příspěvekod Radim Vaňousek » sob 23. kvě 2009 18:15:12

Celou doménu a hosting Brodec.org (tozn. dobakarlova, tricitka, sedmiletka atp.) je nyní možné ode mne převzít, pokud by měl někdo zájem. Taxa za udržování domény a hostingu činí 1355Kč včetně DPH / 1 rok. Tarif profi www.onebit.cz...

Návštěvnost webu se pohybuje kolem 4000 unikátních přístupů za tento měsíc. (každým měsícem roste cca o 300)
Objem přenesených dat za posledních 5 měsíců byl 100GB.
Výpadky ze strany hostingové společnosti nebyly zaznamenány. Technická podpora je přímo dokonalá, zodpoví i dotazy týkající se 3rd party programů.
Všechna fóra PhpBB jsou aktualizovaná. Pokud by zájemce chtěl vysvětlit postupy aktualizace, mohu jej lehce naučit. Stejně tak mu vysvětlím i cíl Brodce. ;)

Potřebuji za sebe najít náhradu do konce září, jinak všechna fóra ruším a nechám si pouze webový prostor pro svou vlastní prezentaci. Aneb již nenacházím čas pro spravování domény a zodpovídání různých dotazů, přestože je to jinak primitivní záležitost.
Děkuji pár lidem, co se mi přihlásili o moderátorská a administrativní křesla. Nicméně chci, aby se našel i nový vlastník. Pro pocit zodpovědnosti totiž nenacházím klidu.
Druhá věc -webový prostor se mi zužuje, a to díky uploadům literatury v podobě PDF. Brzy nastane situace, že budu muset něco smazat, protože se rozrůstá i moje fotogalerie.

Plánuji pro sebe novou doménu (taktéž u Onebitu) s individuálním tarifem. Pomožte mi prosím někdo a nejděte nového správce pro tuto, již rozjetou a dobře zaběhnutou. :| Bral bych to jako revanž za pěkný rozjezd. Osobní stránky by pro mě byly oddechovou záležitostí při mém náročném zaměstnání.

Díky moc.

van.ousek(zavináč)brodec.org
Radim Vaňousek

Re: Hledá se admin

Příspěvekod Supík » ned 24. kvě 2009 8:21:22

Poslal jsem ti maila :)
Supík
Administrátor

Images: 1969

Příspěvekod Radim Vaňousek » ned 24. kvě 2009 17:34:27

Dohoda o převzetí probíhá právě po mailu, přátelé.

Supíku, snad po tobě nechci s těma 13ti podmínkama mnoho :)
Radim Vaňousek

Příspěvekod Supík » pon 25. kvě 2009 12:44:03

Radim Vaňousek píše:Dohoda o převzetí probíhá právě po mailu, přátelé.

Supíku, snad po tobě nechci s těma 13ti podmínkama mnoho :)

Radime určitě chceš :lol: ... ba ne bude to oká :)
Supík
Administrátor

Příspěvekod Noxter » stř 24. čer 2009 20:53:26

Zdravím je to sice blbé, ale nevím jak jinak semám na tebe Supíku obrátit....jsem zaregistrovaný na forum brodec po nickem Noxter, ale kdykoliv se chci přihlásit tak mě to do 5s automatický odhásí, aniž bych na cokoliv kliknul. Můžeš mi nějak poradit?

P.S.nezkoušel jsem novou registraci

Noxter
Noxter

Příspěvekod Supík » stř 24. čer 2009 22:50:53

Noxter píše:Zdravím je to sice blbé, ale nevím jak jinak semám na tebe Supíku obrátit....jsem zaregistrovaný na forum brodec po nickem Noxter, ale kdykoliv se chci přihlásit tak mě to do 5s automatický odhásí, aniž bych na cokoliv kliknul. Můžeš mi nějak poradit?

P.S.nezkoušel jsem novou registraci

Noxter

Koukal jsem na to ... poslal jsem ti maila!
Supík
Administrátor

Zpět na O tomto fóru