Návštěvnost webu se pohybuje kolem 4000 unikátních přístupů za tento měsíc. (každým měsícem roste cca o 300)
Objem přenesených dat za posledních 5 měsíců byl 100GB.
Výpadky ze strany hostingové společnosti nebyly zaznamenány. Technická podpora je přímo dokonalá, zodpoví i dotazy týkající se 3rd party programů.
Všechna fóra PhpBB jsou aktualizovaná. Pokud by zájemce chtěl vysvětlit postupy aktualizace, mohu jej lehce naučit. Stejně tak mu vysvětlím i cíl Brodce.
Potřebuji za sebe najít náhradu do konce září, jinak všechna fóra ruším a nechám si pouze webový prostor pro svou vlastní prezentaci. Aneb již nenacházím čas pro spravování domény a zodpovídání různých dotazů, přestože je to jinak primitivní záležitost.
Děkuji pár lidem, co se mi přihlásili o moderátorská a administrativní křesla. Nicméně chci, aby se našel i nový vlastník. Pro pocit zodpovědnosti totiž nenacházím klidu.
Druhá věc -webový prostor se mi zužuje, a to díky uploadům literatury v podobě PDF. Brzy nastane situace, že budu muset něco smazat, protože se rozrůstá i moje fotogalerie.
Plánuji pro sebe novou doménu (taktéž u Onebitu) s individuálním tarifem. Pomožte mi prosím někdo a nejděte nového správce pro tuto, již rozjetou a dobře zaběhnutou.
Díky moc.
van.ousek(zavináč)brodec.org

News